[Film-Magyar]!!™ The Odd Family : Zombie On Sale (2019) Filmek – Online Videa

The Odd Family : Zombie On Sale Teljes Film Magyarul

A film összefoglalása és részletei:

 • Gyártási év: 2019-02-13
 • Rating: 0
 • Termelés: Cine Joo / Megabox Plus M /
 • Műfaj: Vígjáték

Ossza meg ezt a filmet barátaival

The Odd Family : Zombie On Sale (2019) Teljes Film Magyarul

The Odd Family : Zombie On Sale Teljes Film Magyarul

. The Odd Family : Zombie On Sale film streamingin linea o download nel miglior video HD 1080p gratuito su desktop, laptop, blocco note, scheda, iPhone, iPad, Mac Pro e altro ancora

A film igazgatója és a személyzet mögött The Odd Family : Zombie On Sale

 • Lee Min-jae
  Director
 • Lee Min-jae
  Writer
 • Jeong Seo-in
  Writer
 • Lee Chi-beom
  Producer
 • Um Joo-yeong
  Producer

Kiadási dátum:
KR 2019-02-13

A film költségvetése:
$0.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/The Odd Family : Zombie On Sale

The Odd Family : Zombie On Sale – Színészek és színésznők

The Odd Family : Zombie On Sale

Jung Jae-young
The Odd Family : Zombie On Sale

Kim Nam-gil
The Odd Family : Zombie On Sale

Uhm Ji-won
The Odd Family : Zombie On Sale

Lee Soo-kyung
The Odd Family : Zombie On Sale

Jung Ga-ram
The Odd Family : Zombie On Sale

Park In-hwan

A felhasználók ezeket a kérdéseket a filmeket is keresik és nézik: The Odd Family : Zombie On Sale teljes film,néz The Odd Family : Zombie On Sale film online ingyen HD, Letöltés The Odd Family : Zombie On Sale teljes film 720p hd, The Odd Family : Zombie On Sale film online ingyen magyar szöveggel, néz The Odd Family : Zombie On Sale film online teljes verzió, The Odd Family : Zombie On Sale teljes film letöltése

Filmek hasonló kategóriában

6.8

Creepshow - A rémmesék könyve

Creepshow – A rémmesék könyve

Egy kisfiú a Creepshow című képregényt nézegeti, amikor a zord apja elveszi tőle és a szemétkosárba dobja azt. Miután a fiú lefekszik, szobája ablakában félelmetes kísértetfigura jelenik meg, elkezdi lapozni a kidobott magazint. Az ebben lévő változatos rémtörténetek sorra megelevenednek. Többek között a zombi pátriarka igényt tart az Apák napi süteményre, egy farmer megfertőződik a földjére hullott meteordarabtól, és növénnyé változik, a tisztaságmániás milliomos lakását csótányok hada lepi el.

7.2

Az élőhalottak visszatérnek

Az élőhalottak visszatérnek

Egy orvosi eszközöket tároló raktárház vezetője, Frank beavatja új kollégáját, Freddy-t egy szörnyű titokba: azt állítja, hogy George A. Romero klasszikus zombi-filmje, Az élőhalottak éjszakája nem kitalált történet, hanem megtörtént eseményeket dolgoz fel. Amikor egy Pittsburgh-i kórház alagsorában – a halottasházban – kiszabadult a 2-4-5 Trioxin nevű gáz, a hullák életre keltek. A vérengző élő-halottakat megfékezte a hadsereg, azonban egy adminisztrációs hiba miatt a maradék trioxin-tartályok – bennük néhány hullával – nem egy szigorúan őrzött katonai bázisra kerültek, hanem az orvosi eszközök raktárába. Freddy természetesen egy szavát sem hiszi főnökének, ezért Frank levezeti őt az alagsorba és megmutatja a trioxinos hordót, benne a mumifikálódott zombi maradványaival.

6.6

Az útvesztő: Tűzpróba

Az útvesztő: Tűzpróba

Thomaséknak a labirintusból kijutva nem ért véget a megpróbáltatásaik. Többről van itt szó, mint egy játékról. A világ pusztulófélben van és az eddig ismert társadalmi rendszerek eltűntek. Az útvesztő csak egy kezdeti próba volt, és eztán már egy újabb következik, ami jóval veszélyesebb és összetettebb küzdelmeket követel meg.

6.5

Ház az erdő mélyén

Ház az erdő mélyén

Öt féktelen főiskolai haver kiadós hétvégi lumpolásra utazik egy elszigetelt vidéki házba, ahol azonban vérfagyasztó természetfeletti lények támadnak rájuk egy rettegéssel teli, véres éjszakán. Ismerősen hangzik? Várj csak! Amint a srácok elkezdik produkálni a tipikus horrorfilmes viselkedést, egy vezérlőszobában technikusok egy csoportja folyamatosan vizsgálja – sőt néha irányítja is – a beijedt tinik minden mozdulatát. Vajon van-e esélyük a menekülésre a „mindent látó szem” ellenőrzése alatt, amely minden tervüket folyton keresztülhúzza?

© All Right Reserved