[Film-Magyar]!!™ Nyugdíj (2019) Filmek – Online Videa

Nyugdíj Teljes Film Magyarul

A film összefoglalása és részletei: A világ legjobb gyilkosa, Duncan Vizla épp a visszavonulást fontolgatja, amikor rajta kívül álló okok miatt ismét vissza kell térnie a pályára – ráadásul egy csapat nála sokkal fiatalabb gyilkossal kell szembenéznie.

 • Gyártási év: 2019-01-25
 • Rating: 6.4
 • Termelés: Dark Horse Entertainment / Constantin Film /
 • Műfaj: AkcióBűnügyiVígjátékDráma

Ossza meg ezt a filmet barátaival

Nyugdíj (2019) Teljes Film Magyarul

Nyugdíj Teljes Film Magyarul

A világ legjobb gyilkosa, Duncan Vizla épp a visszavonulást fontolgatja, amikor rajta kívül álló okok miatt ismét vissza kell térnie a pályára – ráadásul egy csapat nála sokkal fiatalabb gyilkossal kell szembenéznie.. Nyugdíj film streamingin linea o download nel miglior video HD 1080p gratuito su desktop, laptop, blocco note, scheda, iPhone, iPad, Mac Pro e altro ancora

A film igazgatója és a személyzet mögött Nyugdíj

 • Jonas Åkerlund
  Director
 • Jayson Rothwell
  Screenplay
 • Jeremy Bolt
  Producer
 • Keith Goldberg
  Producer
 • Hartley Gorenstein
  Producer
 • Robert Kulzer
  Producer

Kiadási dátum:
US 2019-01-25

A film költségvetése:
$0.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Nyugdíj

Nyugdíj – Színészek és színésznők

Nyugdíj

Mads Mikkelsen
Duncan Vizla
Nyugdíj

Vanessa Hudgens
Camille
Nyugdíj

Katheryn Winnick
Vivian
Nyugdíj

Fei Ren
Hilde
Nyugdíj

Ruby O. Fee
Sindy
Nyugdíj

Matt Lucas
Blut

A felhasználók ezeket a kérdéseket a filmeket is keresik és nézik: Nyugdíj teljes film,néz Nyugdíj film online ingyen HD, Letöltés Nyugdíj teljes film 720p hd, Nyugdíj film online ingyen magyar szöveggel, néz Nyugdíj film online teljes verzió, Nyugdíj teljes film letöltése

Filmek hasonló kategóriában

8.4

A sötét lovag

A sötét lovag

Batman valamint két társa, egy rendőr és egy ügyész mindent elkövet, hogy megtisztítsa Gotham City utcáit a banditáktól. Már kezdik azt hinni, önként vállalt feladatukat siker koronázhatja, amikor megjelenik a bűnözők között valaki, aki minden elődjénél ravaszabb és veszélyesebb. Úgy hívják: Joker. A városban ettől kezdve a félelem az úr: elszabadul a korlátlan, értelmetlen, kivédhetetlennek tűnő gonoszság.

7.6

Batman: Kezdődik

Batman: Kezdődik

Bruce Wayne, az árva milliomos önszántából járja meg az erőszak poklát, amikor Henri Ducard, a keleti mester a harcosai közé veszi és tökéletesen kiképzi. Wayne azonban nem osztozik mestere elvakult nézeteiben és visszatér Gotham Citybe. Célja, hogy az igazságtalanság ellen harcoljon minden lehetséges eszközzel. A várost azonban megfertőzte a korrupció, csak a fiatal ügyésznő, Rachel és James Gordon nyomozó mernek szembeszállni Ra’s Al Ghul embereivel.

7.8

Logan - Farkas

Logan – Farkas

2029-et járunk, a mutánsok szétszéledtek. A megfáradt, magányos Logan a mexikói határ szélén, egy porfészekben bujkál, alkoholba fojtva bánatát. Társa a száműzetésben a csavargó Caliban, és a beteg X professzor, akinek elméjét súlyos rohamok gyötrik. Egyik nap egy titokzatos nő keresi fel Farkast. Egy különös kislánnyal érkezett, akit Logannek kellene biztonságba juttatnia. És a sokat próbált harcos elindul, hogy egy utolsó, életre-halálra szóló küldetés során beteljesítse sorsát.

5.3

Superman 3.

Superman 3.

Clark Kent észreveszi, hogy lángokban áll az olajfinomító. Nem sokat tétovázik, Supermanként eloltja a lángokat és megmenti a fotós kolléga életét. Ünnepségen köszöntik a bátor tettet végrehajtó Supermant, aki a világuralomra törõ gátlástalan iparmágnástól mesterséges kriptonitot kap ajándékba. Miután kapcsolatba kerül ezzel, Superman ördögi változáson megy keresztül, nem hajt vére jótetteket. Szerencsére megszólal másik énje, Clark Kent. Erkölcsi normái gátat szabnak Superman elszabadult indulatainak. A Jónak le kell gyõzni a Rosszat, hogy ismét egyesülhessenek.

© All Right Reserved