[Film-Magyar]!!™ Kutyaper (Kutyakívánság) (2000) Filmek – Online Videa

Kutyaper (Kutyakívánság) Teljes Film Magyarul

A film összefoglalása és részletei: Mi történik akkor, amikor két brazil jóbarát elindul Spanyolországba szerencsét próbálni? Egyikük rendkívül kreatív hazudozó, a másik éles elméjű írástudatlan. Míg Chico azzal foglalkozik, hogy minél inkább kiszínezze a velük történt, amúgy sem sima kalandokat, Grilo arra használja pengeként vágó eszét, hogy kimenekítse magukat ezekből a kalamajkákból (amelyek pedig szép számmal akadnak útjuk során).

 • Gyártási év: 2000-09-15
 • Rating: 8.4
 • Termelés: Lereby Productions / Globo Filmes /
 • Műfaj: KalandVígjáték

Ossza meg ezt a filmet barátaival

Kutyaper (Kutyakívánság) (2000) Teljes Film Magyarul

Kutyaper (Kutyakívánság) Teljes Film Magyarul

Mi történik akkor, amikor két brazil jóbarát elindul Spanyolországba szerencsét próbálni? Egyikük rendkívül kreatív hazudozó, a másik éles elméjű írástudatlan. Míg Chico azzal foglalkozik, hogy minél inkább kiszínezze a velük történt, amúgy sem sima kalandokat, Grilo arra használja pengeként vágó eszét, hogy kimenekítse magukat ezekből a kalamajkákból (amelyek pedig szép számmal akadnak útjuk során).. Kutyaper (Kutyakívánság) film streamingin linea o download nel miglior video HD 1080p gratuito su desktop, laptop, blocco note, scheda, iPhone, iPad, Mac Pro e altro ancora

A film igazgatója és a személyzet mögött Kutyaper (Kutyakívánság)

 • Guel Arraes
  Writer
 • Adriana Falcão
  Writer
 • Guel Arraes
  Director
 • Ariano Suassuna
  Theatre Play

Kiadási dátum:
BR 2000-09-15

A film költségvetése:
$0.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Kutyaper (Kutyakívánság)

Kutyaper (Kutyakívánság) – Színészek és színésznők

Kutyaper (Kutyakívánság)

Matheus Nachtergaele
João Grilo
Kutyaper (Kutyakívánság)

Selton Mello
Chicó
Kutyaper (Kutyakívánság)

Lima Duarte
Bispo
Kutyaper (Kutyakívánság)

Rogério Cardoso
Padre João
Kutyaper (Kutyakívánság)

Denise Fraga
Dora
Kutyaper (Kutyakívánság)

Diogo Vilela
Padeiro Eurico

A felhasználók ezeket a kérdéseket a filmeket is keresik és nézik: Kutyaper (Kutyakívánság) teljes film,néz Kutyaper (Kutyakívánság) film online ingyen HD, Letöltés Kutyaper (Kutyakívánság) teljes film 720p hd, Kutyaper (Kutyakívánság) film online ingyen magyar szöveggel, néz Kutyaper (Kutyakívánság) film online teljes verzió, Kutyaper (Kutyakívánság) teljes film letöltése

Filmek hasonló kategóriában

5.6

Végállomás: esküvő

Végállomás: esküvő

Frank és Lindsay, két kelletlen és kellemetlen vendég tesz eleget a meghívásnak és utazik el egy Isten háta mögötti távesküvőre.Találkozásukkor hamar felfedezik, hogy több közös vonásuk is van: mindketten utálják a menyasszonyt, a vőlegényt, az esküvőt, saját magukat és különösképpen egymást.

5.7

SpongyaBob: Ki a vízből!

SpongyaBob: Ki a vízből!

Vidám az élet Bikinifenéken, ahol az örök optimista SpongyaBob és barátai élnek: Patrick, a hű tengeri csillag, a kaján Tunyacsáp, a tudós mókus Szandi és a nagymenő vállalkozó Rák úr. Amikor ellopják a herkentyűburger titkos receptjét, SpongyaBob kénytelen összefogni örök ellenfelével, Planktonnal (Németh Gábor), hogy a tér és az idő határait átszelő utazásuk során felfedezzék saját szupererejüket és szembeszálljanak Burgerszakállal, az elvetemült kalózzal, akinek más tervei vannak a tengermélyi finomságokkal.

6.6

Mi a manó

Mi a manó

Az árva Buddy (Will Ferrer) az Északi-sarkon nevelkedett a Mikulás főmanójának a felügyelete alatt. De egy nap neki is észre kell vennie, hogy kétméteres magasságával kilóg a manók sorából. Amikor a Mikulástól megtudja az igazságot, felkerekedik, hogy megtalálja az igazi apját, Waltert (James Caan), aki New Yorkban él a családjával és mit sem sejt létezéséről. A találkozás fergetegesre sikerül, Walter ugyanis meg van győződve róla, hogy a manóruhás óriáscsecsemő, azaz Buddy csak egy karácsonyi tréfa.

7.6

Aladdin

Aladdin

Egy elvarázsolt város szívében Aladdin és csintalan majma, Abu harcba indul, hogy kiszabadítsák Jázmin hercegnőt.Aladdin egész élete egy csapásra megváltozik egy varázslámpa megdörzsölésével, amelyből a mókamester és alakváltoztató Genie tűnik elő, és felajánlja, hogy teljesíti három kívánságát. Ezzel elindul Aladdin mesés, hihetetlen felfedező utazása.

© All Right Reserved