[Film-Magyar]!!™ Az Ember, Aki Mindent Tudott (2016) Filmek – Online Videa

Az ember, aki mindent tudott Teljes Film Magyarul

A film összefoglalása és részletei: Egy reményét vesztett ember, aki a vadonban rekedt, összebarátkozik egy holtesttel és egy szürreális utazásra indulnak, melynek célja a hazautás.

 • Gyártási év: 2016-06-24
 • Rating: 6.9
 • Termelés: BlackBird / Tadmor /
 • Műfaj: VígjátékDrámaRomantikusFantasyKaland

Ossza meg ezt a filmet barátaival

Az ember, aki mindent tudott (2016) Teljes Film Magyarul

Az ember, aki mindent tudott Teljes Film Magyarul

Egy reményét vesztett ember, aki a vadonban rekedt, összebarátkozik egy holtesttel és egy szürreális utazásra indulnak, melynek célja a hazautás.. Az ember, aki mindent tudott film streamingin linea o download nel miglior video HD 1080p gratuito su desktop, laptop, blocco note, scheda, iPhone, iPad, Mac Pro e altro ancora

A film igazgatója és a személyzet mögött Az ember, aki mindent tudott

 • Jason Kisvarday
  Production Design
 • David Duarte
  Art Direction
 • Kelsi Ephraim
  Set Decoration
 • Dan Kwan
  Director
 • Daniel Scheinert
  Director
 • Lawrence Inglee
  Producer

Kiadási dátum:
US 2016-06-24

A film költségvetése:
$3,000,000.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Az ember, aki mindent tudott

Az ember, aki mindent tudott – Színészek és színésznők

Az ember, aki mindent tudott

Paul Dano
Hank
Az ember, aki mindent tudott

Daniel Radcliffe
Manny
Az ember, aki mindent tudott

Mary Elizabeth Winstead
Sarah
Az ember, aki mindent tudott

Timothy Eulich
Preston
Az ember, aki mindent tudott

Shane Carruth
Coroner
Az ember, aki mindent tudott

Richard Gross
Hank’s Dad

A felhasználók ezeket a kérdéseket a filmeket is keresik és nézik: Az ember, aki mindent tudott teljes film,néz Az ember, aki mindent tudott film online ingyen HD, Letöltés Az ember, aki mindent tudott teljes film 720p hd, Az ember, aki mindent tudott film online ingyen magyar szöveggel, néz Az ember, aki mindent tudott film online teljes verzió, Az ember, aki mindent tudott teljes film letöltése

Filmek hasonló kategóriában

7.7

Mentőexpedíció

Mentőexpedíció

Mark Watney asztronauta a marsi expedíció közben egy felszíni vihar közepén megsérül, és mivel társai halottnak hiszik, hátrahagyják. De Watney életben marad, és egyedül találja magát sebesülten egy ellenséges bolygón. Elképesztő élniakarásról és találékonyságról tanúságot téve megteremti magának az életfeltételeket a zord környezetben, és a módot, hogy hazaüzenjen. A Földön az egész világ összefog, hogy megmentse a Marson ragadt embert, s a NASA egy igazán eszement, csaknem lehetetlen mentőakciót dolgoz ki a hazajuttatására.

7.4

A visszatérő

A visszatérő

Hugh Glass 1822-ben nyugat felé veszi az irányt, hogy Andrew Henry kapitány szolgálatában szőrmét gyűjtsön. A férfit egy napon megtámadja egy medve, és bár Hugh csodával határos módon túléli az esetet, nagyon súlyos sérüléseket szenved. A terepviszonyok lehetetlenné teszik, hogy elszállítsák, két mecénás pedig sorsára hagyja őt a vadonban. A védtelen férfi azonban mégis felépül, melyet követően bosszút esküszik, és elindul, hogy megtorolja sérelmeit azokon, akik megtagadták tőle a segítséget.

5.8

Alfa

Alfa

20.000 évvel ezelőtt járunk Európában, az első jégkorszak idején. Egy törzsi vadászat alatt egy fiatal ősember fiú megsérül, s a többiek azt hiszik, meghalt. Később egyedül ébred fel. Túl kell élnie a kegyetlen természet viszontagságait, s haza kell jutnia, mielőtt a halálos téli fagy végezne vele. Az útja során váratlan szövetségesre lel, amikor találkozik egy magányos farkassal.

6.6

A tenger szívében

A tenger szívében

A természet visszavág. Egy feldühödött, óriási ámbráscet a Csendes óceán déli részén rátámad az Essex nevű amerikai bálnavadászhajóra, és a 238 tonnás vitorlás elsüllyed. A húsztagú legénység három csónakban vág neki a végtelen víznek. Félnek, hogy az útjukba eső szigeteken kannibálokkal találkoznak, ezért a Dél-Amerikai partot veszik célba. 3000 mérföldnyi út áll előttük.

© All Right Reserved