[Film-Magyar]!!™ The Desert (1983) Filmek – Online Videa

The Desert Teljes Film Magyarul

A film összefoglalása és részletei:

 • Gyártási év: 1983-03-20
 • Rating: 3
 • Termelés: Anit Film /
 • Műfaj: HorrorAkcióThriller

Ossza meg ezt a filmet barátaival

The Desert (1983) Teljes Film Magyarul

The Desert Teljes Film Magyarul

. The Desert film streamingin linea o download nel miglior video HD 1080p gratuito su desktop, laptop, blocco note, scheda, iPhone, iPad, Mac Pro e altro ancora

A film igazgatója és a személyzet mögött The Desert

 • Çetin İnanç
  Director
 • Çetin İnanç
  Writer
 • Cüneyt Arkın
  Writer

Kiadási dátum:
TR 1983-03-20

A film költségvetése:
$0.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/The Desert

The Desert – Színészek és színésznők

The Desert

Cüneyt Arkın
The Desert

Hüseyin Peyda

A felhasználók ezeket a kérdéseket a filmeket is keresik és nézik: The Desert teljes film,néz The Desert film online ingyen HD, Letöltés The Desert teljes film 720p hd, The Desert film online ingyen magyar szöveggel, néz The Desert film online teljes verzió, The Desert teljes film letöltése

Filmek hasonló kategóriában

5.9

Meg – Az őscápa

Meg – Az őscápa

A valóság minden képzeletet felülír. Amikor az Amerikai Haditengerészet különleges búvárja, Jonas Taylor egy balul sikerült bevetés után azt állítja, hogy a társai azért haltak meg mind, mert a tenger mélyén egy réges-rég kihalt őscápa támadt rájuk, senki nem hisz neki, és leszerelik. Ő viszont nem tud szabadulni az esettől, arra készül, hogy egyszer visszatér a mélybe, és szembenéz a társai gyilkosával.

4

A cápák visszatérnek

A cápák visszatérnek

Különös dolgokra figyel fel a mélytengeri kutatóközpont, az Oshona legénysége. Az óceán mélyén élő cápák megvadulnak, és emberekre vadászni. Az okát senki sem tudja, de a kutatók furcsa kristályokat találnak az óceán fenekén egy ismeretlen eredetű tárgy mellett. Hadi tengeralattjáró indul a bajba jutott legénység megmentésére. Túlélési esélyük csekély, ugyanis egy idegen mindent elkövet, hogy meghiúsítsa a mentőakciót.

5.9

Cápa 2.

Cápa 2.

Amity város lakói már-már kiheverték az egykori tragikus cápatámadásokat. Hamarosan azonban újabb döbbenetes halálesetek történnek, s amikor a partra vetõdik egy gyilkos bálna teteme, melyen hatalmas harapásnyomok láthatók, Martin Brody rendõrfõnök biztosra veszi, hogy egy újabb emberevõ cápa van a közelben. Brody téves riasztása miatt azonban elmélete hitelét veszti, s a város vezetõsége nem hajlandó lezárni a turisztikailag jövedelmezõ tengerpartot. Amikor újabb vérfagyasztó esetek történnek, maga a rendõrfõnök száll szembe a vérengzõ bestiával.

4.3

Cápa 3.

Cápa 3.

Mike Brody, az egykori rendõrfõnök fia egy víziparadicsom biztonsági vezetõje, aki személyesen felel a fantasztikus turistalátványosságnak számító lagúna biztonságáért, melyben a delfineken kívül ritka állatfajok élnek. Egy alkalommal fehér cápa téved a lagúnába, amit befognak, ám elszabadul a pokol, amikor a rossz tartás miatt az állat elpusztul. Egy brutális támadás során kiderül, hogy a befogott bestia valójában a lagúnában született, és egy sokkal hatalmasabb, megfékezhetetlen gyilkos cápa támadt a víz alatti épületben rekedt turistákra.

© All Right Reserved