[Film-Magyar]!!™ Mission Thunderbolt (1983) Filmek – Online Videa

Mission Thunderbolt Teljes Film Magyarul

A film összefoglalása és részletei:

 • Gyártási év: 1983-01-01
 • Rating: 6
 • Termelés:
 • Műfaj: ThrillerAkció

Ossza meg ezt a filmet barátaival

Mission Thunderbolt (1983) Teljes Film Magyarul

Mission Thunderbolt Teljes Film Magyarul

. Mission Thunderbolt film streamingin linea o download nel miglior video HD 1080p gratuito su desktop, laptop, blocco note, scheda, iPhone, iPad, Mac Pro e altro ancora

A film igazgatója és a személyzet mögött Mission Thunderbolt

 • Godfrey Ho
  Director
 • Godfrey Ho
  Writer
 • Stephen So
  Writer
 • Joseph Lai
  Producer
 • Betty Chan
  Producer

Kiadási dátum:
1983-01-01

A film költségvetése:
$0.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Mission Thunderbolt

Mission Thunderbolt – Színészek és színésznők

Mission Thunderbolt

Jonathan Stierwald
Kubrick Brown from New York
Mission Thunderbolt

Michael Chan
Hercules (archive footage)
Mission Thunderbolt

Steve Daw
Interpol Agent Scott
Mission Thunderbolt

Chen Kuan-Tai
(archive footage)
Mission Thunderbolt

Summer Dora
Cherry
Mission Thunderbolt

Tina Matchett
Tania Ryder from Sydney

A felhasználók ezeket a kérdéseket a filmeket is keresik és nézik: Mission Thunderbolt teljes film,néz Mission Thunderbolt film online ingyen HD, Letöltés Mission Thunderbolt teljes film 720p hd, Mission Thunderbolt film online ingyen magyar szöveggel, néz Mission Thunderbolt film online teljes verzió, Mission Thunderbolt teljes film letöltése

Filmek hasonló kategóriában

7.4

A Bourne-rejtély

A Bourne-rejtély

Eszméletlen, több sebből vérző férfit ment ki a Földközi-tengerből a halászhajó legénysége. Miután magához tér, nem emlékszik semmire. Nem tudja kicsoda, és hogyan került a tengerbe. Az egyetlen támpont a mikrofilm, amit az orvos operált ki a lapockája alól. Miután a férfi felgyógyul, a mikrofilmen olvasható zürichi bank neve és a számlaszám nyomán elindul, hogy kiderítse, kicsoda valójában. Zürichben nevet kap az ismeretlen férfi, ő lenne Jason Bourne. Jason Bourne, akit feltűnése pillanatától kezdve meg akarnak ölni. Menekülés közben találkozik Marie-vel, a német lánnyal.

7.5

Alvilági játékok

Alvilági játékok

Slevin Kelevra (Josh Hartnett) tudja, a bajok csőstől jönnek. Először megcsalják, majd kirabolják, végül végzetesen összetévesztik a haverjával. Slevin néhány óra leforgása alatt egy gengszterháború közepén találja magát, sarkában a halálos Macska úrral (Bruce Willis). A Főnök (Morgan Freeman) megbízásából meg kell ölnie a rivális banda vezetőjének, a Rabbinak (Ben Kingsley) a fiát, míg a Rabbi 33 ezer dollárt követel tőle. Mindkét helyen az életével fizet, ha a határidő lejár. A fiú egyetlen segítsége a szép Lindsey (Lucy Liu), aki nem is sejti, hogy Slevin ki is valójában.

7.3

A Bourne-csapda

A Bourne-csapda

Két évvel ezelőtt Jason Bourne azt hitte, sikerült elmenekülnie a múltja elől. Hiába tűnt el kedvesével együtt a világ szeme elől, sokaknak áll érdekében, hogy holtan lássák. A pár rejtőzködve él a kis faluban, amikor felbukkan egy ügynök. Mindent hátrahagyva elmenekülnek, ám Marie áldozatul esik üldözőinek. Egykori munkaadói, az Ügynökség emberei ugyanúgy Bourne nyomában vannak, mint a maffiózó zsoldjában álló bérgyilkos, a hajsza tehát ott folytatódik, ahol régen abbamaradt. A helyzet annyiban változik, hogy az ügynököt személyes bosszú is hajtja.

© All Right Reserved