[Film-Magyar]!!™ A Halál Nem Válogat (1990) Filmek – Online Videa

A halál nem válogat Teljes Film Magyarul

A film összefoglalása és részletei: Leon Abrams újságíró kideríti, hogy Eric Sinder, a magányos biokémikus, aki életének utolsó 40 évét a rákos betegek gyógyításának szentelte, nem más, mint Karl Bauer, a hírhedt náci orvos, aki a II. világháborúban zsidók ezreinek haláláért volt felelős. Leon morális döntés előtt áll, járuljon-e hozzá bíróság elé állításához, vagy hagyja tovább dolgozni, milliók érdekében?

  • Gyártási év: 1990-05-10
  • Rating: 5
  • Termelés:
  • Műfaj: AkcióDráma

Ossza meg ezt a filmet barátaival

A halál nem válogat (1990) Teljes Film Magyarul

A halál nem válogat Teljes Film Magyarul

Leon Abrams újságíró kideríti, hogy Eric Sinder, a magányos biokémikus, aki életének utolsó 40 évét a rákos betegek gyógyításának szentelte, nem más, mint Karl Bauer, a hírhedt náci orvos, aki a II. világháborúban zsidók ezreinek haláláért volt felelős. Leon morális döntés előtt áll, járuljon-e hozzá bíróság elé állításához, vagy hagyja tovább dolgozni, milliók érdekében?. A halál nem válogat film streamingin linea o download nel miglior video HD 1080p gratuito su desktop, laptop, blocco note, scheda, iPhone, iPad, Mac Pro e altro ancora

A film igazgatója és a személyzet mögött A halál nem válogat

  • Tom Clegg
    Director
  • Iain Roy
    Writer

Kiadási dátum:
1990-05-10

A film költségvetése:
$0.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/A halál nem válogat

A halál nem válogat – Színészek és színésznők

A halál nem válogat

John Savage
Leon Abrahams
A halál nem válogat

William Hickey
Erich Schiller / Ernst Bauricke
A halál nem válogat

Mia Sara
Gerlind
A halál nem válogat

Michael Lerner
Herb Denner
A halál nem válogat

Ernest Borgnine
Herr Gantz
A halál nem válogat

Tobie Cronje
Johann

A felhasználók ezeket a kérdéseket a filmeket is keresik és nézik: A halál nem válogat teljes film,néz A halál nem válogat film online ingyen HD, Letöltés A halál nem válogat teljes film 720p hd, A halál nem válogat film online ingyen magyar szöveggel, néz A halál nem válogat film online teljes verzió, A halál nem válogat teljes film letöltése

Filmek hasonló kategóriában

6

A bambanő

A bambanő

Az élet egy végtelennek tűnő röpdolgozat. Josie Geller (Drew Barrymore) végre megtalálta a kiugrási lehetőséget: a legnagyobb chicagói napilapnál újságíró. Főnöke fiatal korára való tekintettel őt bízza meg a mai középiskolások életéről szóló cikk írásával. Josie a legjobb oknyomozó technikát választja, beépül a gimisek közé. A magabiztos zsurnaliszta hirtelen mintha visszatérne saját nyomasztó diákéveibe, amikor kigúnyolták és kirekesztették. Most sem könnyebb a dolga a szép, de korlátolt lányokkal és a válogatós fiúkkal. Ráadásul szerelmes lesz a tanárba, akit le kellene lepleznie írásával.

7.4

A Zodiákus

A Zodiákus

Sorozatgyilkos szedi áldozatait San Franciscóban. A rendőrség képtelen a nyomára bukkanni, pedig a tettes üzeneteket küld több napilapnak is. Csak néhány rendőr, újságíró, köztük Paul Avery és egy halk szavú, tehetséges szerkesztőségi rajzoló, Robert Graysmith bízik abban, hogy megfejtheti a rejtélyes üzeneteket, melyek alapján a gyilkos a Zodiákus nevet kapta. Elszántan, vadul és szenvedélyesen üldözik ellenségüket. Kezdetben kötelességtudóan, később egyre inkább elvakultan, mígnem már maguk is az őrület határán járnak.

7.9

Holtodiglan

Holtodiglan

Házasság? Halálos lehet.Nick és Amy az ötödik házassági évfordulójára készül. Boldogok, gazdagok, elégedettek ám az ünnep estéjén az ifjú feleségnek nyoma vész, és gyorsan kiderül, hogy a látszat csalt: a pár tele volt félelmetes, sötét titkokkal. Mindenki Nickre gyanakszik, és ő a hazugságaival meg ügyetlen elterelő hadműveleteivel egyre inkább magára tereli a figyelmet.Hiába bizonygatja makacsul, hogy nem tehet semmiről, már csupán az ikerhúga, Margo bízik benne. De ha nem a férfi a tettes, akkor hova lett a felesége? És hogyan magyarázhatóak az egyre-másra előkerülő, egyre furcsább titkok? Azok, amelyek talán minden boldog családi élet mélyén ott lapulnak. Azok, amelyek olyan könnyen vezetnek el egy ember halálához.

7.7

Az elnök emberei

Az elnök emberei

Az 1972-es választások befutójában Bob Woodward és Carl Bernstein, a Washington Post újságírói szabad kezet kapnak szerkesztőjüktől, hogy felfedjék a Watergate botrány részleteit, és “kinyomozzák” Nixon elnök leköszönésének valódi okát. Meglepetésükre az ügy védelmén már több sztárügyvéd is dolgozik és az a tény, hogy a republikánus pénzalap kezelői nevét és címét találják meg a vádlottal kapcsolatban tovább növeli gyanújukat.

© All Right Reserved