[Film-Magyar]!!™ Cagliostro Vára (1979) Filmek – Online Videa

Cagliostro vára Teljes Film Magyarul

A film összefoglalása és részletei: Lupin, az ismert, nagylelkű csaló, és Jigen, a mesterlövész Európában autóznak, amikor egy Clarise nevű fiatal nővel találkoznak. Az esküvői ruhában menekülő lányt több gengszter is üldözi. Lupinék látványos autósüldözés közben igyekeznek a bajba jutott arán segíteni. Lupin III pénzhamisító mesterek utáni nyomozása miatt érkezett az európai Cagliostro hercegségbe. Ám néhány briliáns gengszternél nagyobb falatra, egy több száz éves múltra visszatekintő, országos méretű összeesküvésre bukkan. Így Lupinra egyből két nehéz feladat is vár: megmenteni a szépséges Clarise-t az ördögi Cagliostro hercegtől, és megfejtenie egy eltűnt, 15.századi kincs rejtélyét. Hayao Miyzaki első alkotása!

 • Gyártási év: 1979-12-15
 • Rating: 7.6
 • Termelés: TMS Entertainment /
 • Műfaj: KalandAnimációsVígjátékBűnügyi

Ossza meg ezt a filmet barátaival

Cagliostro vára (1979) Teljes Film Magyarul

Cagliostro vára Teljes Film Magyarul

Lupin, az ismert, nagylelkű csaló, és Jigen, a mesterlövész Európában autóznak, amikor egy Clarise nevű fiatal nővel találkoznak. Az esküvői ruhában menekülő lányt több gengszter is üldözi. Lupinék látványos autósüldözés közben igyekeznek a bajba jutott arán segíteni. Lupin III pénzhamisító mesterek utáni nyomozása miatt érkezett az európai Cagliostro hercegségbe. Ám néhány briliáns gengszternél nagyobb falatra, egy több száz éves múltra visszatekintő, országos méretű összeesküvésre bukkan. Így Lupinra egyből két nehéz feladat is vár: megmenteni a szépséges Clarise-t az ördögi Cagliostro hercegtől, és megfejtenie egy eltűnt, 15.századi kincs rejtélyét. Hayao Miyzaki első alkotása!. Cagliostro vára film streamingin linea o download nel miglior video HD 1080p gratuito su desktop, laptop, blocco note, scheda, iPhone, iPad, Mac Pro e altro ancora

A film igazgatója és a személyzet mögött Cagliostro vára

 • Hayao Miyazaki
  Director
 • Tetsuo Katayama
  Producer
 • Yutaka Fujioka
  Executive Producer
 • Maurice Leblanc
  Characters
 • Hayao Miyazaki
  Screenplay
 • Haruya Yamazaki
  Screenplay

Kiadási dátum:
JP 1979-12-15

A film költségvetése:
$0.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Cagliostro vára

Cagliostro vára – Színészek és színésznők

Cagliostro vára

Yasuo Yamada
Arsene Lupin III (voice)
Cagliostro vára

Eiko Masuyama
Fujiko Mine (voice)
Cagliostro vára

Kiyoshi Kobayashi
Daisuke Jigen (voice)
Cagliostro vára

Gorō Naya
Inspector Zenigata (voice)
Cagliostro vára

Sumi Shimamoto
Lady Clarisse de Cagliostro (voice)
Cagliostro vára

Taro Ishida
Count Cagliostro (voice)

A felhasználók ezeket a kérdéseket a filmeket is keresik és nézik: Cagliostro vára teljes film,néz Cagliostro vára film online ingyen HD, Letöltés Cagliostro vára teljes film 720p hd, Cagliostro vára film online ingyen magyar szöveggel, néz Cagliostro vára film online teljes verzió, Cagliostro vára teljes film letöltése

Filmek hasonló kategóriában

5.8

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

Milyen hősre van szüksége a világnak? Gotham City védelmezője úgy érzi, hogy Metropolis megmentője már istenként tekint magára, senki és semmi nem korlátozza, így szembefordul vele. De a világ nem törődik velük, mert más kérdésekre keresi a választ: senki nem tudja, mit szeretne: mindenható védelmezőt, vagy függetlenséget.Amíg Batman és Superman az egymás ellen folytatott háborújukkal vannak elfoglalva, egy új, minden eddiginél rémisztőbb fenyegetés egyre erősebbé válik. Az emberiség még sosem volt ekkora bajban – és talán már nincs, aki segíteni tud rajta.

5.5

Superman visszatér

Superman visszatér

Sok éve senki sem látta Supermant, az elnyomottak bajnokát, a bajba jutottak megmentőjét, az emberiség ügyének odaadó szolgálóját. Pedig szükség volna bátorságára, segítségére. A visszatérése azonban nem diadalt hoz, hanem keserűséget. A világ megtanult hősök nélkül élni és akkor sem fogadja el a segítséget, amikor nincs más útja az életben maradásnak. Az ősi gonosz erő Superman ellen támad, hogy azután leszámolhasson a védelmező nélkül maradt világgal. Superman belevág élete legnagyobb kalandjába, mely az óceán mélyétől az űr távoli sötétjéig vezeti.

8.4

A sötét lovag

A sötét lovag

Batman valamint két társa, egy rendőr és egy ügyész mindent elkövet, hogy megtisztítsa Gotham City utcáit a banditáktól. Már kezdik azt hinni, önként vállalt feladatukat siker koronázhatja, amikor megjelenik a bűnözők között valaki, aki minden elődjénél ravaszabb és veszélyesebb. Úgy hívják: Joker. A városban ettől kezdve a félelem az úr: elszabadul a korlátlan, értelmetlen, kivédhetetlennek tűnő gonoszság.

7.6

Batman: Kezdődik

Batman: Kezdődik

Bruce Wayne, az árva milliomos önszántából járja meg az erőszak poklát, amikor Henri Ducard, a keleti mester a harcosai közé veszi és tökéletesen kiképzi. Wayne azonban nem osztozik mestere elvakult nézeteiben és visszatér Gotham Citybe. Célja, hogy az igazságtalanság ellen harcoljon minden lehetséges eszközzel. A várost azonban megfertőzte a korrupció, csak a fiatal ügyésznő, Rachel és James Gordon nyomozó mernek szembeszállni Ra’s Al Ghul embereivel.

© All Right Reserved