[Film-Magyar]!!™ Vasember 2. (2010) Filmek – Online Videa

Vasember 2. Teljes Film Magyarul

A film összefoglalása és részletei: A világ már tudja, hogy a milliárdos feltaláló Tony Stark maga a páncélruhás szuperhős, a Vasember. A kormány, a sajtó és a nyilvánosság egy emberként szorongatja őt, hogy ossza meg szupertechnológiáját a hadsereggel, de Tony nem akarja közkinccsé tenni a Vasember páncél titkait, mert attól tart, hogy az információ rossz kezekbe kerül. Pepper Pottsszal és James “Rhodey” Rhodesszal az oldalán Tony új szövetségeket köt, és új, hatalmas erőkkel száll szembe.

 • Gyártási év: 2010-04-28
 • Rating: 6.8
 • Termelés: Marvel Studios /
 • Műfaj: KalandAkcióSci-Fi

Ossza meg ezt a filmet barátaival

Vasember 2. (2010) Teljes Film Magyarul

Vasember 2. Teljes Film Magyarul

A világ már tudja, hogy a milliárdos feltaláló Tony Stark maga a páncélruhás szuperhős, a Vasember. A kormány, a sajtó és a nyilvánosság egy emberként szorongatja őt, hogy ossza meg szupertechnológiáját a hadsereggel, de Tony nem akarja közkinccsé tenni a Vasember páncél titkait, mert attól tart, hogy az információ rossz kezekbe kerül. Pepper Pottsszal és James “Rhodey” Rhodesszal az oldalán Tony új szövetségeket köt, és új, hatalmas erőkkel száll szembe.. Vasember 2. film streamingin linea o download nel miglior video HD 1080p gratuito su desktop, laptop, blocco note, scheda, iPhone, iPad, Mac Pro e altro ancora

A film igazgatója és a személyzet mögött Vasember 2.

 • Jon Favreau
  Director
 • Justin Theroux
  Screenplay
 • John Debney
  Music
 • Louis D’Esposito
  Executive Producer
 • Susan Downey
  Executive Producer
 • Jon Favreau
  Executive Producer

Kiadási dátum:
US 2010-04-28

A film költségvetése:
$200,000,000.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Vasember 2.

Vasember 2. – Színészek és színésznők

Vasember 2.

Robert Downey Jr.
Tony Stark
Vasember 2.

Gwyneth Paltrow
Pepper Potts
Vasember 2.

Don Cheadle
Lt. Col. James “Rhodey” Rhodes
Vasember 2.

Scarlett Johansson
Natalie Rushman / Natasha Romanoff
Vasember 2.

Mickey Rourke
Ivan Vanko
Vasember 2.

Sam Rockwell
Justin Hammer

A felhasználók ezeket a kérdéseket a filmeket is keresik és nézik: Vasember 2. teljes film,néz Vasember 2. film online ingyen HD, Letöltés Vasember 2. teljes film 720p hd, Vasember 2. film online ingyen magyar szöveggel, néz Vasember 2. film online teljes verzió, Vasember 2. teljes film letöltése

Filmek hasonló kategóriában

7

Superman

Superman

Clark a Krypton bolygón született. Apja Jor-El az utolsó pillanatban indította útnak a Föld felé, mielőtt bolygójuk felrobbant. Rá hagyományozta a tudást, mellyel jobbá teheti az emberek életét. Földre érkezésekor még szinte csecsemő. Földi szülei szeretetben nevelik, de soha sem titkolják különleges származását. Clark Kent Metropolis lakóija lesz és a Planet-nél helyezkedik el. Ott ismeri meg Lois-t, de nem fedheti neki fel titkát. Egy napon megjelenik Lex Luthor, a legelvetemültebb bűnöző, és világuralomra tör. Clark az egyetlen, akinek megvan a képessége hozzá, hogy megállítsa.

5.5

Superman visszatér

Superman visszatér

Sok éve senki sem látta Supermant, az elnyomottak bajnokát, a bajba jutottak megmentőjét, az emberiség ügyének odaadó szolgálóját. Pedig szükség volna bátorságára, segítségére. A visszatérése azonban nem diadalt hoz, hanem keserűséget. A világ megtanult hősök nélkül élni és akkor sem fogadja el a segítséget, amikor nincs más útja az életben maradásnak. Az ősi gonosz erő Superman ellen támad, hogy azután leszámolhasson a védelmező nélkül maradt világgal. Superman belevág élete legnagyobb kalandjába, mely az óceán mélyétől az űr távoli sötétjéig vezeti.

5.8

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

Milyen hősre van szüksége a világnak? Gotham City védelmezője úgy érzi, hogy Metropolis megmentője már istenként tekint magára, senki és semmi nem korlátozza, így szembefordul vele. De a világ nem törődik velük, mert más kérdésekre keresi a választ: senki nem tudja, mit szeretne: mindenható védelmezőt, vagy függetlenséget.Amíg Batman és Superman az egymás ellen folytatott háborújukkal vannak elfoglalva, egy új, minden eddiginél rémisztőbb fenyegetés egyre erősebbé válik. Az emberiség még sosem volt ekkora bajban – és talán már nincs, aki segíteni tud rajta.

6.6

Superman 2.

Superman 2.

Az elsõ nagy sikerű Superman-filmet hasonlóan nagy népszerűségre szert tevõ folytatás követte. E második epizódban Superman boldogan él Lois-szal, aki rájön, hogy Clark valójában maga Superman. Hamarosan azonban Lex Luthor kiszabadul a börtönbõl, és három természetfeletti erejű bűnözõ segítségével ismét harcba száll a Föld feletti uralomért.

© All Right Reserved